Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2015

Заступник керівника одного з районних управлінь Державної казначейської служби України підозрюється у привласненні понад 450 тис грн

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно заступника керівника одного з районних управлінь Державної казначейської служби України. Чиновниця, за пособництва двох приватних підприємців та службових осіб сільської ради району, привласнила понад 450 тис грн. З’ясовано, що ці кошти перераховано з рахунків сільської ради на рахунки вказаних підприємців за товари та послуги, які не постачались та не надавались.
Наразі, жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України – заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах. Їй загрожує покарання від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Крім того, до суду внесено клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу в виді тримання під вартою.
Юридичну оцінку діям інших учасників злочину буде надано у ході подальшого розслідування.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2606