Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2015

Читайте нас у соціальних мережах

Впровадження інформаційних технологій в діяльність органів прокуратури є одним із сучасних пріоритетних напрямів. Це здійснюється з метою забезпечення відкритості і прозорості функціонування відомства.
На сьогодні прокуратура Вінницької області представлена у таких соціальних мережах, як Facebook, Twitter, Youtube, Google+. Відтепер усі користувачі, вподобавши наші сторінки, зможуть отримувати новини, анонси подій та іншу інформацію про діяльність органів прокуратури Вінниччини.
Аби постійно володіти інформацією, розміщену на офіційному сайті прокуратури області, кожен бажаючий може підписатись на поновлення при змінах. Це можна зробити за посиланням
http://vin.gp.gov.ua/ua/news.html?rss=show
Перейти на представлені прокуратурою регіону сторінки у соціальних мережах Ви також зможете з головної сторінки офіційного сайту нашого відомства.
Адміністратором сторінки є прес-служба прокуратури області. Зазначимо, що відповіді користувачам в особистих повідомленнях на запитання чи пропозиції є винятково консультативними і не можуть використовуватись як офіційна відповідь, у тому числі для представників засобів масової інформації.
Наші сторінки:
Facebook - https://www.facebook.com/pages/Прокуратура-Вінницької-Області/962053570493283
Twitter - https://twitter.com/ProkuraturaVin
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UC-1Z6cMJF89lp6y45ChJCkg
Google+ - https://plus.google.com/112904046834491663778/posts


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2444