Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2015

Справу правоохоронця-хабарника направлено до суду

Прокуратурою області до Немирівського районного суду направлено обвинувальний акт стосовно заступника начальника Немирівського РВ УМВС України у Вінницькій області – начальника слідчого відділу, який підозрюється в одержанні неправомірної вигоди.
Як повідомлялось раніше, правоохоронець, перебуваючи в робочому кабінеті, отримав від мешканця Вінницької області 15 тис гривень за не притягнення його сина до кримінальної відповідальності.
Міліціонеру повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, - одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди. Судом задоволено клопотання слідчого про застосування йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням застави розміром понад 24 тис гривень, яку він і сплатив. Також його відсторонено від займаної посади.

Довідка:
ч. 3 ст. 368 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2484