Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2015

Шановні вінничани!

Сьогодні пріоритетне завдання влади та правоохоронних органів – це забезпечення безпеки громадян України. У зв’язку з загостренням ситуації на Сході України, посиленням ризиків терористичних загроз, від яких потерпають ряд областей країни, правоохоронні органи Вінниччини спільно з владою посилюють заходи безпеки в регіоні.
Зокрема, збільшено кількість патрульних нарядів міліції, які на вокзалах, вулицях та громадських місцях проводять перевірки транспорту та громадян з метою унеможливлення перевезення зброї, вибухівки чи інших небезпечних предметів. Просимо вас поставитись до цього з розумінням.
Усі ми спільно - влада регіону та міста, правоохоронні органи - разом з громадськістю робитимемо все можливе, аби кожен громадянин почувався безпечно. Разом з тим, закликаємо вас не втрачати пильність, бути особливо уважними в громадських місцях та транспорті.
Просимо вас утриматись від участі в масових заходах та зібраннях задля власної безпеки та допомагати силовим структурам у боротьбі з деструктивними проявами, інформуючи про загрози, вчинення диверсій, провокацій чи терористичних актів.
У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, предметів, залишених без нагляду на тривалий час, а також осіб з підозрілою поведінкою та осіб, які вчиняють протиправні дії або підбурюють до них, - прохання одразу телефонувати за номерами «102», 59-33-22, 59-33-23, 59-42-00 (цілодобові телефони міліції), 53-13-09 (гаряча лінія УСБУ), 67-15-67 (чергова частина прокуратури області).
Наголошуємо, що на даний час ситуація на Вінниччині залишається стабільною та контрольованою. Будемо й надалі відповідальними за кожне своє слово, кожну дію. Лише спільними зусиллями, при взаємній підтримці нам вдасться зберегти спокій у регіоні.

 

Голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник
Голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко
В. о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов
Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий
Начальник УМВС України у Вінницькій області Ігор Моренець
Начальник УСБУ у Вінницькій області Сергій Ратієв

кількість переглядів: 1638