Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2014

Керівники прокуратури Вінниччини провели виїзні прийоми громадян

Прокурор області В'ячеслав Соколовий побував на Хмільниччині, там він провів особистий прийом громадян. Місцеві жителі звертались до очільника прокуратури Вінниччини з різного роду питаннями. Зокрема, вони скаржились на затягування розслідування міліцією кримінального провадження, щодо виділення майна колишнього колективного сільськогосподарського підприємства "Куманівецьке" в натурі та інше. За усіма зверненнями прокурором області надано роз'яснення та доручено провести перевірки.
Крім того, заступник прокурора області Михайло Козачук здійснив особистий прийом громадян у м. Ладижині. Питання, з якими звертались люди, стосувались, зокрема, земельного та житлового законодавства, на що отримали відповідні роз’яснення.
За словами Михайла Козачука, ним були прийняті до розгляду й заяви, у яких представники громадського об’єднання «Ладижинська громадська рада» скаржаться на порушення органами місцевого самоврядування вимог екологічного та земельного законодавства.
Також заступник прокурора області побував у Ладижинській виправній колонії № 39, де провів особистий прийом засуджених та оглянув приміщення, в яких вони утримуються. На виявлені окремі недоліки в організації побутового забезпечення утримуваних керівництву установи звернуто увагу.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2685