Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2014

В'ячеслав Соколовий інформував медійників про стан боротьби з корупцією на Вінниччині

Сьогодні прокурор Вінницької області В'ячеслав Соколовий провів брифінг. Під час зустрічі він поінформував представників центральних та місцевих ЗМІ про стан боротьби з корупцією на території регіону.
За словами очільника прокуратури, серед виявлених корупційних злочинів більшість стосується привласнення та розтрати бюджетних коштів, чимало й випадків щодо одержання неправомірної вигоди. Проте, як наголосив В'ячеслав Соколовий, протидія корупції ще не досягла тих результатів, на які очікує суспільство, тому прокурорсько-слідчі працівники постійно працюють над новими шляхами боротьби з цим негативним явищем.
Підсумовуючи роботу на цьому напрямку з початку року, можна говорити про скеровані до суду 40 обвинувальних актів про злочини з ознаками корупції стосовно 45 осіб. До речі, за наслідками розслідування таких злочинів, відшкодовано збитків на майже 196 тис грн.
Крім того, складено 73 адміністративні протоколи про адміністративні корупційні правопорушення, за вчинення яких до відповідальності притягнуто 51 особу.
Прокурор області відповів на численні запитання медійників, які стосувались, зокрема, деяких аспектів законів України "Про прокуратуру" та "Про очищення влади".


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2957